Aplicaţia zilei: Lajumate.ro

Autor: Ioana Nita 17.03.2021

Nume: Lajumate.ro

Magazin de aplicaţii: HUAWEI AppGallery (https://consumer.huawei.com/ro/ mobileservices/appgallery/), Google Play Store, Apple Store

Preţ: gratis

Dezvoltator: TelTech Systems Inc

Funcţionalitate: aplicaţia le oferă utilizatorilor acces la o platformă de anunţuri, unde pot vinde sau cumpăra un produs cu uşurinţă, direct de pe smartphone sau tabletă, având la dispoziţie o serie de funcţionalităţi. Pentru a posta un anunţ, utilizatorii trebuie să îşi facă un cont în prealabil, iar apoi, prin completarea unui formular, pot adăuga rapid informaţiile – titlu, descriere produs, preţ, categorie şi locaţie, şi posta efectiv anunţul.

Pentru detalii, accesaţi secţiunea specială „Aplicaţia zilei” de pe zf.ro

Odată postat anunţul, utilizatorii sunt notificaţi în cazul în care le scriu potenţiali cumpărători. În cazul în care utilizatorii vor să cumpere un produs de pe platforma Lajumate.ro, aceştia pot căuta rapid în aplicaţie în funcţie de categoria de produs de care sunt interesaţi, locaţie, preţ minim şi maxim sau după anumite cuvinte cheie. De asemenea, pot bifa dacă doresc ca rezultatele să cuprindă doar anunţuri cu poze. Apoi, dacă au găsit produsul căutat, pot contacta vânzătorul direct în aplicaţie, printr-un mesaj, sau îl pot suna. În cazul în care cele două părţi stabilesc să realizeze tranzacţia, au direct în aplicaţie opţiunea de a trimite produsul prin curier şi de a face plata. Lajumate.ro este disponibilă în principalele magazine de aplicaţii, inclusiv în HUAWEI AppGallery.