Dezvoltatorul Element Industrial l-a recrutat pe Andrei Jerca de la CBRE în funcţia de director al companiei. ”Am acceptat provocarea de a conduce dezvoltarea Element Industrial, continuând expansiunea începută în zona Buftea- Chitila, precum şi în alte oraşe cheie din România”

Autor: Cristina Bellu 17.03.2021

Compania de dezvoltare imobiliară Element Industrial anunţă numirea lui Andrei Jerca, fostul şef al departamentului industrial din cadrul companiei de consultanţă imobiliară CBRE România, în funcţia de managing director al companiei.

”Pandemia a creat noi oportunităţi pe piaţa logistică, în contextul accelerării digitalizării şi a creşterii pieţei de e-commerce. Am acceptat provocarea de a conduce dezvoltarea Element Industrial, continuând expansiunea începută în zona Buftea- Chitila, precum şi în alte oraşe cheie din România”,spune Andrei Jerca.

Având o experienţă de 14 ani în industria imobiliară, Andrei Jerca a fost implicat de-a lungul carierei atât in administrarea unui portofoliu de 300.000 metri pătraţi de spaţii logistice, cât şi în dezvoltarea unor serii de proiecte logistice şi industriale, ce însumează 200.000 metri pătraţi.

Element Industrial este unul dintre cei mai tineri jucători pe piaţa spaţiilor logistice. Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafeţe între 50 şi 60.000 mp, în Bucureşti, Craiova, Bacău, Târgovişte sau Timişoara, pre­cum şi depozite cu suprafeţe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress în oraşe precum Bucureşti, Piteşti sau Constanţa.

Compania are în dezvoltare un hub logistic în zona Buftea-Chitila, unde a livrat un parc de 50.000 mp, iar de curând a demarat o investiţie de 37 de milioane de euro într-un nou parc de 72.000 mp. Totodată, dezvoltatorul a achiziţionat o serie de terenuri în mai multe zone cheie din ţară, unde intenţionează să construiască parcuri logistice de clasă A: Brăila, Craiova, Piteşti sau Ploieşti fiind doar câteva exemple.