Antreprenori locali. Familia Goţa, de la Elis Pavaje, a ajuns la afaceri de 287 mil. lei cu fabricile de pavele, plus 32%. „Ne-am propus o creştere de minimum 5% în acest an“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.03.2021

♦ Elis Pavaje are proiecte începute în sectorul comercial, logistic, industrial şi se aşteaptă la proiecte noi şi în infrastructură.

Producătorul de pavele Elis Pavaje din judeţul Alba a ajuns la afaceri de 287,3 milioane de lei în 2020, cu 32% mai mult faţă de 2019. Cea mai mare pondere a venit din vânzarea prefabricatelor din beton: pa­vele, dale, borduri, elemente pre­fa­bri­cate din beton pentru garduri şi ziduri şi altele.

„În ciuda aşteptărilor noastre pe­si­miste după prima lună de pan­demie, atmosfera generală de lucru în domeniul con­struc­­ţiilor în 2020 a fost foar­te bună. Au fost lu­crări în plan atât public, cât şi privat, foarte puţine sec­­toare din domeniul con­­strucţiilor au fost afec­tate. Noi am beneficiat în urma schim­bării com­por­ta­men­tului oa­menilor în această perioadă“, spune Emil Goţa, director general Elis Pavaje.