Omniasig a înregistrat o creştere a subscrierilor de 5% în 2020, până la 1,5 miliarde de lei. Mihai Tecău, CEO al Omniasig: Ne aşteptăm ca efectele pandemiei să continue şi pe parcursul anului 2021

Autor: Mircea Nica 19.03.2021

Omniasig, cea mai mare companie din portofoliul local al grupului aus­tri­ac Vienna Insurance Group (VIG), a terminat anul 2020 cu un vo­lum al pri­melor brute sub­scri­se de 1,5 mld. lei, în creş­tere cu 5% com­parativ cu anul 2019, po­trivit infor­ma­ţiilor trans­mi­se de re­pre­zentanţii compa­niei.

„Rezultatele anului tre­cut sunt îmbucurătoare şi ne arată că strategia noas­tră de armonizare a porto­fo­liului în con­cor­danţă cu trans­forma­rea nevoilor de asigu­rare din pia­ţă, în para­lel cu investiţiile în digita­li­zare, au avut im­pac­tul scon­tat. Ne aş­tep­tăm, desigur, ca efec­tele pandemiei să con­ti­nue şi pe par­cursul anului 2021. În acest sens, şi pro­cesul de adaptare şi digi­ta­li­za­re a com­paniei va continua. În linie cu stra­­te­gia noastră de sustena­bi­li­ta­te, vom con­tinua ac­ţiu­nile de CSR ce se pot des­făşura în contextul actual“, a trans­mis Mihai Tecău, CEO al Omniasig.