#Un an de la lockdown. Ce urmează? Grigore Horoi, Agricola Bacău: Temerea cea mai mare a fost şi este încă să ne confruntăm cu un focar de infectare pe verigile fluxurilor de producţie – vânzare

Autor: Cristina Roşca 23.03.2021

♦ Grupul Agricola din Bacău a avut o cifră de afaceri de 161 mil. euro în 2019.

Grigore Horoi, preşe­dintele grupului Agricola Bacău, unul dintre cei mai mari jucători din industria cărnii din România, spune că cea mai mare temere în pandemie a fost şi încă este apariţia un focar de infectare pe verigile fluxurilor de producţie – vânzare. O astfel de situaţie ar duce la daune majore, motiv pentru care compania a luat o serie de măsuri de protecţie.

„Îngrijorare; teamă; spe­ran­ţă; optimism; încredere. Sunt stări prin care am con­vingerea că au trecut majo­ritatea oamenilor, între­prin­­zătorilor - în special cei conşti­enţi că menirea lor este să gă­sească în orice situaţie so­luţii, direcţii, resursele necesare pentru a continua“, spune el.

Oamenii de ştiinţă, la fel antreprenorii, ştiu că flexibilitatea şi adaptabilitatea sunt căi de a duce lucrurile mai departe. Acestea au fost cuvintele cheie în business în 2020 şi continuă să fie la fel de importante şi în acest an.