Victor şi Tudor Cotfas, doi antreprenori din Topliţa, judeţul Harghita, au investit 75.000 euro în cabana A-frame deschisă în 2020. „Anul trecut au fost mai mulţi turişti în Topliţa faţă de anii trecuţi, în tot judeţul Harghita ştiu că a mers bine“

Autor: Miruna Diaconu 04.04.2021

Victor şi Tudor Cotfas, doi fraţi din Topliţa, judeţul Harghita, au deschis anul trecut cabana A după o investiţie de 75.000 euro. Cei doi antreprenori au mizat pe un business în turism în oraşul lor natal, unde, după părerea lor, există un deficit de unităţi de cazare. Unitatea de cazare a fost deschisă în 2020 pentru turişti, dar din 2019 ea a funcţionat cu circuit închis.

„Povestea din spatele unităţii de cazare vine din două direcţii, a mea şi a fratelui meu. Amândoi avem o pasiune pentru turism şi zonele montane, pasiune dobândită de-a lungul timpului din experienţele  amândurora ca schiori de performanţă. Plecând de la această pasiune de călătorii în zone montane ne-a venit ideea de a face la Topliţa, oraşul nostru natal, Cabana A. Am ales să facem o cabană diferită şi să o integrăm în circuitul turistic din zona municipiului Topliţa, care duce lipsă de unităţi de cazare, mai ales unităţi de cazare premium“, spune Victor Cotfas, proprietarul Cabanei A.