Urmează HR Trends 2021, 31 martie. Cât de productivi sunt angajaţii după un an de lucru de acasă? A 15-a ediţie a videoconferinţei HR Trends are loc miercuri 31 martie de la ora 09.00 şi va fi structurată în patru paneluri de discuţie

Autor: Ramona Cornea 24.03.2021

Ziarul Financiar organizează cea de-a 15-a ediţie a evenimentului HR Trends, cu tema „Noua lume a muncii: angajatul hibrid“. Aceasta este a doua ediţie a evenimentului ce se va desfăşura în format de videoconferinţă.

Aproape 90% dintre angajaţii şi peste 80% dintre angajatorii din Europa Centrală şi de Est care au răspuns unui sondaj realizat de compania Boston Consulting Group (BCG) au spus că productivitatea muncii a crescut sau că nu a existat nicio modificare a acesteia în timpul pandemiei. Astfel, cât de productivi sunt angajaţii din companiile din România după 1 an de lucru de acasă?

Productivitatea angajaţilor români în timpul pandemiei şi aşteptările angajatorilor pentru anul 2021 sunt doar două dintre temele ce vor fi abordate în ediţia din acest an a videoconferinţei HR Trends. Evenimentul HR Trends este locul în care managerii, directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultanţii şi headhunterii se întâlnesc pentru a căuta soluţii pentru dilemele pe care le au în managementul  oamenilor.

Piaţa muncii trece printr-o pe­rioa­dă de transformare, după ce pan­demia de COVID-19 a venit cu schimbări în modul de lucru al angajaţilor din toate com­paniile din lume, cu schimbări în aşteptările angajatorilor şi ale ang­a­jaţilor, iar industrii care înainte duceau lipsă de candidaţi se străduiesc acum să îi păstreze pe cei pe care îi mai au.

Ediţia din 2021 a evenimentul HR Trends vine să simtă pulsul pieţei muncii de la directori de HR din marile companii de pe piaţa locală şi să dezbată direcţia spre care se îndreaptă angajatorii.

A 15-a ediţie a videoconferinţei HR Trends are loc miercuri 31 martie de la ora 09.00 şi va fi structurată în patru paneluri de discuţie cu următoarele teme: Cum s-a încheiat primul an de pandemie pe piaţa muncii din România, care este profilul angajatului hibrid şi care va fi noua realitate a muncii, tele­munca – „vedeta“ pieţei muncii în pandemie, care sunt plusurile şi mi­nusurile muncii remote, ce facem cu angajaţii din prima linie, cei care nu au opţiunea remote, cei care lucrează în vânzări, retail, fabrici, farmacii, bănci şi cum au evoluat noile tehnologii folosite în „noul normal“ de pe piaţa muncii.

Printre speakerii din cadrul evenimentului vor fi Anca Bancu, HR director în cadrul Vodafone România, Alina Gamauf, HR director în cadrul Carrefour România, Mihai Găvan, HCM Global Sales Director în cadrul companiei TotalSoft, Raluca Tătăruşanu, Sales Director în cadrul companiei Druid, Ioana Cazacu, avocat în cadrul casei de avocatură Popovici Nitu Stoica si Asociaţii, precum şi Adrian Dinu, CEO al companiei Creasoft, Irina Tache, SAP Success Factors Sales Executive for Romania, Bulgaria and West Balkans, SAP Romania şi Camelia Ardelean, Atos Global HR Director for Manufacturing Operations and Siemens First Account and HR Director, Atos GDC România.