Raluca Munteanu, Iulius: Construim cea mai mare clădire de birouri din România la Iaşi. Palas Campus este dezvoltat în Iaşi deoarece acolo am înregistrat cea mai mare nevoie de extindere pe partea de birouri

Autor: Bogdan Alecu 26.03.2021

Iaşiul a atras investiţia de peste 120 mil. euro a Grupului Iulius în proiectul Iulius Campus, în condiţiile în care „capitala“ Moldovei înregistrează şi cea mai mare creştere atunci când vine vorba de cerere pentru noi birouri.

„Palas Campus este dezvoltat în Iaşi deoarece acolo am înregistrat cea mai mare nevoie de extindere pe par­tea de birouri. Din experienţa de până acum chiriaşii aveau o creştere organică de 10-15% anual. Companiile s-au dezvoltat tocmai pentru că aveau aceste servicii la dis­poziţie într-un proiect mixt şi în plus  Iaşiul este un oraş cu un puternic cen­tru uni­ver­sitar“, a de­clarat Raluca Munteanu, bu­si­ness develop­ment manager, Iulius, în cadrul evenimentului ZF Tendinţe în piaţa de birouri: „Cum se tran­s­for­mă clădirile de birouri“, rea­lizat în parteneriat cu myhive, Genesis Property, Cushman & Wakefield Echinox, Signify şi Iulius.