Producătorul de sisteme pluviale Raiko Transilvania intră la tranzacţionare pe 8 aprilie: capitalizare anticipată de 4 mil. lei

Autor: Tibi Oprea 26.03.2021

Acţiunile Raiko Transilvania (simbol bursier RKOT), companie specializată în producerea şi vânzarea de sisteme de jgheaburi, acoperişuri şi accesorii de acoperiş, vor intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti pe 8 aprilie 2021, potrivit informaţiilor ZF.

Compania va veni la bursă cu o capitalizare anticipată de 4 milioane de lei, aferentă unui număr de 4,1 milioane de acţiuni.  Raiko Transilvania numără 43 de investitori în urma celor două plasamente private derulate prin Tradeville în lunile februarie şi iulie 2020.

Tradeville este brokerul care a coordonat plasamentele private şi care asistă compania în procesul de listare. Tax & Capital Advisors SRL, societate controlată de Tomasz Kurcin şi soţia acestuia, deţine 35% din capitalul social, în timp ce Tomasz Kurcin are 18,2% din acţiuni, iar Marius Alexe are o participaţie de 35,2%. Restul de 11,56% sunt acţiuni ale altor investitori.