(P) Ce face opţiunea Cash Out la pariuri?

Autor: Publicitate 26.03.2021

Dacă pariezi mult live, ar fi bine să ai opţiunea Cash Out sau închidere pariu. Se poate întâmpla ca echipa pe care ai pariat la victorie să conducă cu 2-0, dar în minutul 50 să rămână în 10 oameni pentru că arbitrul a eliminat un fundaş pentru un fault ca ultim apărător. Din acest moment, echipa pe care ai pariat se va aşeza pe 2 linii în defensivă şi va încerca să ţină de scor. În multe cazuri se întâmplă ca echipa cu un om în plus să revină în meci, să egaleze sau chiar să câştige. De aceea Cash Out oferit de Betfair este o opţiune care merită să fie folosită.

Orice pariu care e câştigător, indiferent dacă foloseşti opţiunea închidere pariu sau nu, e un pas înainte către un bilanţ pozitiv la pariuri sportive la sfârşit de lună.

Avantajele oferite de casele de pariuri online

Orice opţiune în plus pe care o oferă o agenţie de pariuri online este un avantaj pentru tine. Indiferent că vorbim de cote mari oferite pentru anumite meciuri de fotbal din Europa League sau Champions League, de Cash Out care îţi poate face viaţa de parior mai bună, de taxele mult mai mici când efectuezi o retragere de la Betfair şi impozitarea la sursă, posibilitatea de a paria pe termen lung şi de a folosi diferite strategii pe goluri marcate sau handicap asiatic.

O strategie bună pe care o poţi folosi este să pariezi peste 1.5 goluri în prima repriză la cota de 5 sau mai mare la începutul unui meci de fotbal. Daca se înscrie un gol in primele 10 minute, foloseşte opţiunea Cash Out si poţi ieşi pe plus înainte de terminarea primei reprize. Dacă nu se marchează, ieşi de pe piaţă cu o pierdere minimă.

În cazul acestei strategii la pariuri este bine să ai autocontrol.

Disciplina este importantă în viaţa de zi cu zi, să faci sport, să te trezeşti la anumite ore, să ai grijă la alimentaţie, dar e de bază şi la pariuri online. Nu suntem roboţi, dar putem să avem puterea de a nu mai paria dacă suntem pe minus, cu gândul la recuperarea banilor sau când suntem pe plus şi avem o zi bună. In ambele cazuri este indicat sa te opreşti. Un parior cu experienţă ştie ca nu este o cursă de 100 de metri, ci un maraton al pariurilor. Cash Out te ajută enorm indiferent ce strategie foloseşti în aceste zile sau ai de gând în viitorul apropiat.

Opţiunea închidere pariu te poate ajuta dacă urmăreşti live meciul. Toate televiziunile de sport de la noi transmit în direct meciuri de fotbal, tenis, baschet, volei, handbal, box, MMA, tenis de masă etc.

Ce este Cash Out partial?

Daca nu eşti hotărât să te retragi de pe piaţă, ai şi opţiunea Cash Out parţial. Aceasta oferă posibilitatea să închizi doar o parte din pariu iar cealaltă parte să meargă până la finalul meciului.

Platforma de pariuri online betfair.ro are şi alte avantaje pentru pariorii romani. Acolo poţi să pariezi sume mari, fără frica de a fi limitat dacă eşti inspirat şi câştigi des, mai ales la exchange unde se pariază sume mai mari în toată lumea.

Pariaţi cu responsabilitate, doar la operatori licenţiaţi şi doar dacă aveţi peste 18 ani.