(P) certSIGN şi Mastercard ajută antreprenorii şi IMM-urile din România să accelereze transformarea digitală

Autor: Publicitate 30.03.2021

Furnizorul de servicii de încredere certSIGN a intrat în iniţiativa prin care Mastercard îşi propune să sprijine transformarea digitală a antreprenorilor şi a întreprinderilor mici şi mijlocii din România.

Compania de tehnologie din industria globală de plăţi a lansat „Pachetul pentru Digitalizarea afacerii tale”, care cuprinde reduceri de preţuri şi oferte personalizate pentru soluţii digitale dedicate clienţilor Mastercard Business.

Practic, orice posesor de card Mastercard Business emis în România poate beneficia de un discount de 30% aplicat la cele mai des utilizate servicii de încredere eIDAS oferit de certSIGN.

Totodată, oferta aduce şi consultanţă gratuită, de 2, 4 sau 6 ore, în funcţie de pachetul certSIGN achiziţionat. Acest pachet de care beneficiază clienţii Mastercard este disponibil deja din data de 15 martie.

„Dacă până acum transformarea digitală reprezenta un plan pe termen lung, iată că pandemia ne-a forţat să găsim soluţii pentru unele dintre cele mai mari provocări cu care s-a confruntat mediul de business: mobilitate redusă, mutarea activităţii preponderent în online, interacţiune fizică limitată. Suntem bucuroşi că putem contribui în mod direct la această transformare digitală a României şi suntem pregătiţi cu toate resursele necesare”, a explicat Adrian Florea, CEO al certSIGN.

certSIGN este principalul producător de soluţii criptografice şi servicii de încredere din România, întrucât furnizează servicii de protejare a informaţiilor electronice în conformitate cu cerinţele Regulamentului eiDAS.

Oferta încadrată în pachetul dedicat clienţilor Mastercard aduce mai aproape de IMM-uri soluţii dezvoltate integral în România, care ajută clienţi din peste 20 de ţări să-şi protejeze informaţiile electronice, de la contracte şi tranzacţi online până la informatii salvate pe staţiile de lucru şi servere.

„Prin acest parteneriat dorim să ne arătăm disponibilitatea de a susţine toate IMM-urile care-şi doresc continuarea activităţii într-un mod cel puţin la fel de eficient şi productiv ca până acum. Sperăm ca acestui demers frumos iniţiat de Mastercard să i se alăture mulţi alţi furnizori de produse sau servicii care să vină în sprijinul sectorului privat.”, a completat Florea.

 

Mastercard alături de IMM-uri

Mastercard este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din industria globală de plăţi şi a gândit „Pachetul pentru digitalizarea afacerii tale” printr-o serie de parteneriate, cu scopul de a susţine micile afaceri din România.

Criza sanitară a accelerat transformarea digitală şi a determinat companiile să se adapteze şi să-şi reinventeze procesele, un proces care prezintă şi provocări, mai ales pentru IMM-uri.

Sprijinul acordat de Mastercard este cu atât mai important în contextul în care transformarea digitală presupune atât resurse, cât şi cunoştinţe, iar micii antreprenori ar putea beneficia de artizani digitali de încredere.

Pachetul a fost gândit pentru a simplifica munca antreprenorilor care şi-au regândit operaţiunile, de la modul în care fac plăţile, la felul în care orgnaizează întâlnirile interne, până la prestaţia faţă de clienţi şi parteneri de afaceri.

„2020 ne-a schimbat pe toţi, de la modul în care gândim, lucrăm şi trăim. Ne-a pus în faţa nevoii de adaptare rapidă pentru a ne putea desfăşura activitaţile pe care până atunci le făceam într-un anumit fel. Cea mai mare nevoie de transformare a venit, însă, în sectorul afacerilor mici care au înţeles, mai mult ca niciodată, că digitalizarea îi va ajuta fundamental chiar dacă business-ul lor este unul tradiţional. Venim astăzi în sprijinul micilor întreprinzători cu o serie de oferte special create să îi ajute în acest nou context local, regional si mondial.”, a declarat Cosmin Vladimirescu, country manager, Mastercard România şi Croaţia.

Setul oferit pentru clienţii Mastercard Business a debutat încă din data de 15 martie cu oferte relevante de la certSign, Connections Consult şi SanoPass, iar lista de parteneri şi de beneficii va fi extinsă pe tot parcursul anului 2021.

Toate soluţiile cuprinse în ofertă sunt construite pornind de la experienţa vastă a Mastercard şi a partenerilor săi în colaborarea cu întreprinderile mici şi mijlocii şi cu antreprenorii din România.

Acestea acoperă nevoi variate, de la consultanţă la expertiză şi au fost dezvoltate în parteneriat cu Mastercard, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din industria globală de plăţi.

 

Advertisement