MAM Bricolajacţiune vedetă la Bursă în acest an, a investit 1,65 milioane de euro în cel de-al treilea magazin, dintre care 1,3 mil. euro pentru achiziţia spaţiului. Următorul magazin va fi la Braşov

Autor: Bogdan Alecu 29.03.2021

MAM Bricolaj, companie românească din industria de bricolaj, a deschis cel de-al treilea magazin din cadrul reţelei în urma unei investiţii de 1,65 milioane de euro şi face parte din strategia de dezvoltare a companiei. MAM Bricolaj vizează atât extinderea la nivel naţional, cât şi creşterea numărului de puncte de lucru din Bucureşti, unde a ajuns acum la 3 unităţi.

Noul magazin este situat pe str. Prelungirea Ghencea nr. 301 şi are o suprafaţă totală de 1.500 de metri pătraţi, cu o suprafaţă de vânzare de 1.000 de metri pătraţi. Magazinul include spaţiu de depozitare şi birouri, care sunt situate la etajul 1. Investiţia pentru magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de euro pentru achiziţia spaţiului, iar 350.000 de euro au fost alocaţi pentru amenajare. În noul magazin lucrează în prezent 30 de angajaţi.