Antreprenori locali. Ştefan Cherciu, Casa Noastră: Lucrăm cu băncile româneşti, care au înţeles contextul şi ne-au sprijinit în această perioadă

Autor: Alina-Elena Vasiliu 29.03.2021

Ştefan Cherciu (desen), antreprenorul care deţine producătorul de uşi şi ferestre Casa Noastră din Craiova, spune că băncile cu care colaborează au oferit sprijin în contextul pandemiei.

„Noi lucrăm cu băncile româneşti, CEC şi Eximbank, avem o supercolaborare cu ambele bănci, ambele au superechipe, care au înţeles contextul şi ne-au sprijinit în această perioadă“, spune Ştefan Cherciu, proprietarul firmei Casa Noastră. El nu a solicitat amânări la plăţi, însă a primit linii de credit suplimentare şi credite noi pentru investiţii.

„Suntem mai mult decât mulţumiţi de relaţia cu ambele bănci, chiar sunt la înălţime faţă de ce am avut în perioada crizei din 2008, când toate băncile au fost luate prin surprindere şi nepregătite“, mai spune Ştefan Cherciu. ZF şi-a propus să scrie o serie de articole privind relaţia dintre companii şi bănci în contextul pandemiei.