Ştefan Tudos, Genesis: Am finalizat certificarea primei clădiri din West Gate cu standardul Immune. Clădirea H3 - West Gate, închiriată integral de compania Ericsson, va fi prima din România şi a doua din lume cu noul standard de siguranţă Immune

Autor: Bogdan Alecu 30.03.2021

Implementarea unor noi standarde de siguranţă, dar şi de noi facilităţi care să recreeze comunităţile din parcurile de birouri şi care să ofere noi servicii.

„Ne-am preocupat de ce se întâmplă în clădirile de birouri şi am dorit să formăm comunităţi în cele două parcuri prin a oferi facilităţi diverse, iar acest lucru va contribui la revenirea angajaţilor la birou. Suntem preocupaţi de partea de siguranţă, discutăm cu chiriaşii cu privire la revenirea angajaţilor începând cu Q3“, Ştefan Tudos, executive vice president al Genesis Property, companie controlată de Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri de pe piaţa locală.

Interacţiunea digitală directă, prin furnizarea de servicii „fără atingere“ reprezintă o tehnologie ce va fi tot mai des implementată în proiectele de birouri pentru creşterea nivelului de siguranţă.