Reţeaua de francize LaDoiPaşi, dezvoltată de Metro Cash&Carry, a atras anul trecut 360 de noi antreprenori independenţi şi a ajuns la peste 1.470 de magazine de proximitate la nivel naţional

Autor: Roxana Rosu 31.03.2021

Reţeaua de francize LaDoiPaşi, dezvoltată de METRO Cash&Carry, continuă procesul de extindere şi a adăugat anul trecut 360 de noi antreprenori independenţi, ajungând la peste 1.470 de magazine de proximitate la nivel naţional.

Obiectivul este o reţea de 2.000 de magazine de proximitate care operează sub umbrela francizei LaDoiPaşi până în anul 2023.

“2020 a fost un an incredibil de greu pentru toată lumea, a fost un an de sacrificiu pentru multe sectoare ale economiei locale. Noi am continuat să fim aproape de partenerii noştri din franciza LaDoiPasi, să găsim soluţii pentru a trece cu bine împreună prin această perioadă, având în vedere responsabiliatea comună de a deservi comunităţile din care facem parte. Am deschis un număr record de magazine în plină pandemie, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără încrederea antreprenorilor din reţea şi fără colaborarea continuă cu echipa de Retail, condusă de Irinel Popescu, Directorul de Retail al METRO Cash & Carry”, a declarat Adrian Ariciu, Director General METRO Cash & Carry România.