Vista Bank ar putea implementa serviciul de plăţi interbancare instant în al doilea trimestru al anului 2021. Vista Bank a demarat deja şi se află în faza de testare a proiectului de implementare a plăţilor interbancare instant, un serviciu care asigură efectuarea de plăţi în timp real, în beneficiul clienţilor

Autor: Mircea Nica 05.04.2021

Vista Bank, fosta Marfin Bank, care este deţinută de grupul Vardi­no­­gian­nis din Grecia, ar putea fi a cin­cea bancă de pe piaţa locală care im­plementează serviciul de plăţi in­ter­bancare instant, momentul esti­mat pentru acest serviciu fiind al doi­lea trimestru al anului 2021, după au spus reprezentanţii băncii.

„Vista Bank a demarat deja şi se află în faza de testare a proiectului de im­plementare a plăţilor inter­bancare instant, un serviciu care asi­gură efec­tuarea de plăţi în timp real, în bene­ficiul clienţilor. Serviciul va deveni dis­ponibil clienţilor băncii pe parcur­sul celui de-al doilea trimestru al acestui an“, au declarat reprezen­tanţii Vista Bank la solicitarea ZF.