(P) Star Taxi continuă investiţiile în mobilitatea urbană: peste 5 milioane de euro, noi parteneriate strategice şi garanţia călătoriilor smart în oraşele din România

Autor: Publicitate 06.04.2021

Sunt 10 ani de când Star Taxi pune oraşele în mişcare 24/7 dintr-o singură aplicaţie, direct din telefoanele noastre. Cea mai longevivă aplicaţie taxi aggregator din ţară reinventează mobilitatea urbană prin investiţii de peste 5 milioane de euro, oferind o soluţie digitală optimizată continuu, pentru un serviciu public foarte important în dinamica zilnică locuitorilor oraşelor.

Star Taxi App este garanţia şi facilitatorul călătoriilor urbane adaptate nevoilor noastre de transport rapid, confortabil şi sigur. Este şi cea mai cunoscută aplicaţie de taxi din România, numărând peste 80 de milioane de comenzi, 2,5 milioane de descărcări şi peste 22,000 de conturi de şoferi la nivel naţional. Peste 1,5 milioane de utilizatori au plasat cel puţin o comandă în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Constanţa, Braşov, Sibiu, Târgu Mureş, Oradea, Timişoara, Călăraşi, Râmnicu Vâlcea, Buzău,  Bârlad,  Alba Iulia şi Deva, iar până la finalul anului, Star Taxi îşi propune să revoluţioneze călătoriile din toate oraşele unde serviciul de taximetrie este funcţional.

Optimizare continuă prin noi investiţii şi parteneriate strategice
Star Taxi a venit ca o soluţie revoluţionară pentru piaţa de taxi, cu scopul de a simplifica procesul de comandă şi de a fluidiza traficul. În tandem cu dezvoltarea digitală şi prin investiţii majore de peste 5 milioane de euro, echipa Star Taxi a perfecţionat un produs care răspunde nevoii sporite de mobilitate într-un mediu din ce în ce mai efervescent.
„Star Taxi îşi propune să crească nivelul investiţiilor în perioada următoare. Avem în discuţii parteneriate cu diverse platforme prin care ne propunem să intrăm pe piaţa de livrări, răspunzând unei nevoi clare de dezvoltare în această zonă, acutizate de contextul pandemic. Totodată, lucrăm intens la dezvoltarea serviciului Corporate pentru a veni în întâmpinarea clienţilor business şi companiilor interesate de transport urban eficient.‟, Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi.

Plata sigură şi rapidă, direct din telefon

Nevoile utilizatorilor dictează avansul tehnologic al aplicaţiei. „Siguranţa a devenit o temă centrală în vieţile noastre în context pandemic, iar Star Taxi App a răspuns prin serviciul de plată cu cardul, direct în aplicaţie. A fost o prioritate pentru echipa noastră de a-i da clientului posibilitatea să evite plăţile cash‟, adaugă Vicol Moldoveanu.

Star Taxi a revoluţionat piaţa de taximetrie prin tehnologie

Cu aplicaţia gratuită Star Taxi, disponibilă în App Store, Google Play şi AppGallery, am trecut din era dispeceratelor în era digitală: tehnologia a luat locul norocului, precizia pe cel al întârzierilor, confortul digital pe cel al discuţiilor telefonice cu dispeceratul. De 10 ani, Star Taxi oferă un serviciu eficient, care se pliază perfect pe pulsul oraşului şi pe nevoile noastre din ce în ce mai mari de mobilitate urbană, de rapiditate, confort, transparenţă şi siguranţă. Şoferi şi călători, cu toţii câştigăm timp, energie şi flexibilitate, când alegem să călătorim cu Star Taxi.

###
Despre Star Taxi
Star Taxi este cea mai cunoscută aplicaţie de comandă taxi din România, disponibilă gratuit în App Store, Google Play şi AppGallery. Lansată în 2012, aplicaţia Star Taxi a înregistrat, în doar două zile, o creştere spectaculoasă a numărului de descărcări, ajungând pe prima poziţie în topul aplicaţiilor gratuite în România pentru iPhone şi iPad în Apple App Store. În 2021, aplicaţia are peste 2,5 milioane de clienţi care optează zilnic pentru un transport urban rapid, sigur şi comod în cele mai mari oraşe din ţară: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Constanţa, Braşov, Sibiu, Târgu Mureş, Oradea, Timişoara, Călăraşi, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia şi Deva. https://www.startaxi.com/