Cât de mare este încrederea managerilor în economia României: Grupul Impetum analizează în indicatori un an de la debutul pandemiei

Autor: Alina-Elena Vasiliu 06.04.2021

♦ Studiul Confidex a fost lansat în mai 2020 cu scopul de a radiografia pas cu pas efectele pe care criza declanşată de Covid-19 le are asupra economiei şi pune accent pe elementele care redau încrederea mediului de business în economie.

Încrederea managerilor în economia românească a crescut în trimestrul al patrulea din 2020, după ce au recuperat o parte din pierderile suferite în pandemie. Este doar una din concluziile celui mai recent studiu Confidex, realizat de Impetum Group, care a demarat etapa de colectare a răspunsurilor pentru următoarea ediţie a cercetării, aferentă primului trimestru din 2021.

Astfel, Impetum Group invită managerii şi antreprenorii români să contribuie la radiografierea economiei prin completarea unui chestionar disponibil pe site-ul grupului. Rezultatele studiului, ce vor fi disponibile la începutul lunii mai, vor marca bilanţul unui an de pandemie şi vor arăta drumul parcurs de antreprenorii şi managerii români în aceste vremuri tulburi. De asemenea, rezultatele studiului vor arăta în ce fel percepţiile mediului de business se aliniază cu trendurile şi cu bilanţurile economice naţionale.