Investiţi în România! Un proiect ZF/CEC Bank. Dezvoltatorul Dagesh Group pregăteşte proiecte de case în Baloteşti şi Snagov. În paralel, Dagesh vrea să lanseze un proiect de apartamente în piaţa Alba Iulia din Capitală

Autor: Alex Ciutacu 07.04.2021

♦ Proiectele de case ar putea fi lansate în toamna acestui an.

Dezvoltatorul israelian Dagesh Group se pre­gă­teşte să lanseze două proiecte de case şi vile în Baloteşti, respectiv Snagov, ambele aflate în judeţul Ilfov, în contextul în care acesta ar fi printre primele proiecte re­zi­denţiale cu care compania specializată în dezvoltări de tip boutique merge dincolo de zonele centrale ale Bu­cureş­tiu­lui, a explicat Abecassis Shlomo, cofondator al Dagesh Group, în emisiunea Investiţi în România, reali­zată de ZF în parteneriat cu CEC Bank. 

„Am mers cu acestea în paralel cu cele pe care le dez­voltăm în centrul oraşului pentru că am văzut în pan­de­mie că piaţa se îndreaptă spre case aflate în apropierea ora­şului, unde oamenii vor să aibă acces la spaţiu liber, la grădină.“

Grupul vrea să lanseze în toamnă proiectele care ar ur­ma să cuprindă circa 70 de case în Baloteşti şi 4 vile în Sna­gov.

În paralel, compania are în plan un ansamblu rezidenţial boutique cu 40 de apartamente pentru piaţa Alba Iulia din Bucureşti şi a lansat deja proiectul Opera Residence, aflat în apropiere de Parcul Operei – un proiect cu 46 de apartamente.