Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group a lansat propria agenţie de turism şi preconizează vânzări de pachete turistice de peste 7 milioane de euro

Autor: Miruna Diaconu 07.04.2021

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcţia de imobile de lux, a lansat propria agenţie de turism numită Nordis Travel. Investiţia a ajuns la circa 500.000 euro în echipă şi tehnologie, adică sisteme de rezervări, avansuri şi depozite pentru companii aeriene şi hoteluri. Pentru anul acesta sunt preconizate vânzări de pachete turistice în valoare de peste 7 milioane euro.

Agenţia şi-a început activitatea la începutul acestui an, iar în primele trei luni, peste 400 de turişti români au plecat deja în vacanţe prin Nordis Travel în destinaţii precum Maldive, Republica Dominicană, Egipt, Monaco, Dubai, Elveţia sau Turcia. Alte destinaţii căutate sunt Seychelles, Mexic, Punta Cana, Kenya, Zanzibar, Grecia, Croaţia, Spania şi Cipru. Există şi programe speciale pentru turism intern, cu cazare în condiţii speciale de tip chateau, de 4 şi 5 stele.

Costurile încep de la 1.000 euro pentru un city-break în Istanbul, dar pot ajunge şi la 50.000 euro pentru un sejur în Maldive.

„Turiştii sunt dornici să călătorească, să se bucure, iar prima întrebare este „unde pot ple-ca?”. Noi stăm de vorbă cu ei, pentru a înţelege cât mai precis ce îşi doresc, şi îi sprijinim să îşi atingă visul cu mâna. Le oferim consultanţă pentru fiecare destinaţie în parte şi ne ocu-păm de toate detaliile călătoriei, de la completare formularelor, până la rezervarea meselor la restaurante, evenimente speciale, bilete la concerte, check-in şi orice doleanţe au în materie de concierge. Le învăţăm tabieturile şi le pregătim vacanţele până la cel mai mic detaliu, astfel încât principala lor preocupare să fie aceea de a se bucura de timpul lor. De asemenea, beneficiază de tot suportul nostru pentru returul de la destinaţie. Ştim că fiecare client are preferinţele lui, este unic, şi ne comportăm cu ei ca atare”, spune Anca Drugan, managing partner & CEO Nordis Travel.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dez-voltarea ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux. Grupul de firme este format din 7 entităţi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel si Nordis Property Management.

„Nordis Travel reprezintă cursul firesc pe care îl parcurge Nordis Group în domeniul ospitalităţii şi al turismului. Construim hoteluri şi clădiri rezidenţiale de 5 stele în cele mai renumite staţiuni din ţară şi intenţia noastră este să punem România pe harta destinaţilor mondiale de lux”, spune Emanuel Poştoacă, preşedinte Nordis Group, care a adăugat că un obiectiv important al agenţiei Nordis Travel este turismul de incoming, cu operare charter din vestul şi nordul Europei.

Recent, Nordis Group a anunţat investiţii de 31 mil. euro într-un proiect mixt de 14.000 metri pătraţi în Braşov, care include un hotel de 5 stele şi apartamente rezidenţiale. Poriectul va fi gata în doi ani.

În primăvara anului trecut, compania a demarat un proiect asemănător în Mamaia Nord, investiţie estimată la 70 de milioane de euro, şi care ar urma să fie finalizată anul acesta.