Iulia Andreşoiu şi Gabriela Creţu, noii vicepreşedinţi de marketing şi vânzări ai Ursus Breweries. Producătorul de bere aduce doi manageri români în locul a doi expaţi care deţineau anterior poziţiile de marketing şi vânzări

Autor: Florentina Niţu 08.04.2021

Ursus Breweries, cel mai mare producător de bere din România, a numit două persoane noi în board, în funcţii executive. Iulia Andreşoiu, cu o experienţă de peste 20 de ani în marketing şi în industria bunurilor de larg consum, este numită vicepreşedinte al echipei de marketing şi Gabriela Creţu, cu o experienţă de peste 20 de ani în marketing şi vânzări, este vicepreşedinte al echipei de vânzări.

„Mă bucur să mă alătur echipei Ursus Breweries şi să am ocazia de a lucra cu liderul pieţei de bere din România. Abia aştept să lucrez cu portofoliul complex de branduri, internaţionale, dar şi locale, însumând peste 700 de ani de tradiţie în România. Împreună cu echipa de marketing îmi doresc să accelerăm pe trendul ascendent al ultimilor ani, să continuăm să inovăm“, a declarat Iulia Andreşoiu. Ea îl înlocuieşte pe Marek Dvorák.