Şeful Uniqa Asigurări de Viaţă, Valentin Coroiu, devine vicepreşedinte al directoratului Uniqa Asigurări: Eforturile noastre de digitalizare vor fi accelerate şi vom investi în creşterea expertizei forţei de vânzare

Autor: Cristina Bellu 09.04.2021

♦ Dezvoltarea în plan local a segmentelor retail şi bancassurance reprezintă un element esenţial în noul context strategic al grupului Uniqa, după cum spune vicepreşedintele directoratului Uniqa Asigurări.

Valentin Coroiu, care a ocu­pat, începând cu luna august 2019, po­ziţia de CEO al Uniqa Asigurări de Viaţă, iar anterior a asigurat timp de patru ani coordonarea canalului de vânzare din poziţia de director na­ţio­nal de vânzări, a preluat poziţia de vice­preşedinte al directoratului Uniqa Asigurări. El a primit recent aproabarea ASF pentru preluarea acestei funcţii.

Diviziile Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă, parte a grupului austriac Uniqa, activează de peste zece ani pe piaţa de asigurări din România.

Potrivit oficialilor Uniqa, perioa­da următoare va aduce o serie de schim­bări importante la nivelul busi­nessului pentru a susţine, mai de­par­te, transformarea şi dezvoltarea ac­ti­vităţii grupului Uniqa la nivel inter­na­ţional, dar şi în plan local.