Marian Pîrvu, Wetterbest: Am devenit furnizori de acoperişuri pentru mai multe ansambluri de case de lângă Bucureşti, dar şi din restul ţării

Autor: Alina-Elena Vasiliu 12.04.2021

Anul trecut, Wetterbest a înregistrat o creştere de 20% a afacerilor faţă de anul precedent, când raportase venituri de 270 mil. lei ♦ Acelaşi ritm de creştere este estimat acum şi pentru 2021.

Producătorul de acoperişuri Wet­ter­­best vrea să acceseze pie­ţe noi la export, după ce anul tre­cut a de­venit parte a grupului in­ter­naţional Kingspan, în urma tran­zacţiei prin care TeraPlast şi-a vândut divizia Steel. „Ne-am concentrat pe piaţa internă până acum, dar vrem să creştem la export. Mo­mentan, vindem constant în Bulgaria şi Un­­garia, care aduc cam 5% din cifra de afa­ceri totală“, spune Marian Pîrvu, CEO al Wetterbest.

Compania se află în acest moment în pro­c­es de integrare în grupul Kingspan, un pro­­ces început la 1 martie 2021, care se va în­­tinde pe o durată de trei luni şi care presu­pu­ne alinierea la procedurile de lucru ale grupului irlandez.