Dragoş Anastasiu a cumpărat un camping în Delta Dunării de la Tudor Liviu Seichea Marin, fondatorul festivalului de film Anonimul

Autor: Alina-Elena Vasiliu 13.04.2021

Grupul Eurolines, deţinut de omul de afaceri Dragoş Anastasiu, a cumpărat proiectul Green Dolphin Camping din satul Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Eurolines cumpărase în 2015 resortul de patru stele Green Village şi a luat în administrare comercială şi campingul vecin, Green Dolphin, pe care l-a achiziţionat acum.

Proiectul a fost fondat de primul proprietar pentru festivalul de film independent Anonimul. Astfel, întregul concept al resortului Green Village şi al campingului Green Dolphin a fost gândit şi construit în jurul acestui eveniment cinematografic, care are loc anual în luna august.

„Preluarea în proprietate a campingului aflat vis-à-vis de complexul Green Village era pasul firesc după cei şase ani în care ne-am ocupat de managementul hotelier al Green Dolphin. Practic, nu facem altceva decât să ne continuăm planurile de dezvoltare şi de investiţii. Vom moderniza campingul cu scopul de a le oferi tuturor oaspeţilor care aleg cazarea la cort sau în bungalouri condiţii şi servicii de calitate, precum şi facilităţi diverse”, spnune Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines România.