(P) A schimbat jobul în corporaţie pe propria companie de consultanţă şi marketing, după experienţa de Executive MBA

Autor: Publicitate 16.04.2021

Din ce în ce mai mulţi manageri aleg să urmeze un program de Executive MBA ca modalitate de a progresa în carieră. La cursuri aceştia îşi actualizează cunoştinţele de business, învaţă să îşi dezvolte abilităţile de lider, să aibă o gândire critică şi să genereze soluţii inovatoare. Rezultatul este dobândirea unei perspective complexe asupra lumii globale de business şi capacitatea de a identifica noi oportunităţi de afaceri şi devoltare profesională.   

La momentul la care a început cursurile de Executive MBA susţinute de WU Executive Academy la Bucureşti, Georgiana Iancu lucra într-o corporaţie şi avea ca obiectiv să devină membru al echipei executive. Însă experienţa dobandită pe parcursul modulelor a ajutat-o să îşi descopere o nouă vocaţie - cea de antreprenor. Astfel, pentru aceasta, terminarea cursurilor a coincis cu ocuparea funcţiei de manager al propriei companii, pe care a fondat-o în timpul programului. Cum a ajutat-o EMBA-ul să facă tranziţia de la angajat la antreprenor, a împărtăşit în rândurile următoare:

„Un program de Executive MBA este o experienţă intensă de învăţare, atât pentru directori de afaceri, cât şi pentru antreprenori. Programul este creat astfel încât să îţi furnizeze acele cunoştinţe şi abilităţi necesare pentru a avea succes în mediul de business global, dinamic. Profesorii au o experienţă excelentă în lumea afacerilor şi au reuşit să aducă tehnici de învăţare diferite, precum teme individuale, competiţii live şi evaluări practice, astfel încât toată lumea să poată obţină maximum de beneficii de pe urma programului, indiferent de backgroundul profesional. Experienţa WU EMBA a fost extrem de utilă pentru a face din anul 2020 un an de succes. Prin intermediul proiectelor de consultanţă avute în acest an, am avut oportunitatea să cunosc antreprenori români din diferite industrii şi să observ nevoia de profesionalizare în ceea ce priveşte managementul. Există foarte multă voinţă, oameni talentaţi şi perseverenţi, cu un potenţial extraordinar, iar dacă toate acestea sunt completate de o educaţie de management corespunzătoare, poate să aducă rezultate mult sporite”, spune Georgiana Iancu, managing director al companiei de consultanţă şi marketing InkingBrands şi absolventă a WU Executive MBA Bucharest, promoţia 2018 - 2020.  

Anul acesta, WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU) în parteneriat cu Ziarul Financiar oferă burse de studiu în valoare de peste 115.000 EUR la programul Executive MBA Bucharest, singurul program din România triplu acreditat (EQUIS, AACSB şi AMBA), care va începe în luna noiembrie.

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 1 februarie – 25 mai şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Mai multe informaţii despre înscriere puteţi găsi pe www.zf.ro/ExecutiveMBA.