Este oficial: Ministrul Sănătăţii este demis. Decretul privind revocarea din funcţie a lui Vlad Voiculescu a fost publicat în Monitorul Oficial

Ziarul Financiar 14.04.2021

Decretul semnat de preşedintele Klaus Iohannis privind revocarea din funcţie a lui Vlad Voiculescu a fost publicat, miercuri, în Monitorul Oficial.

Decretul privind revocarea din funcţie a lui Vlad Voiculescu apare în Monitorul Oficial al României ca decret unic, semnat de preşedintele Klaus Iohannis.

„În temeiul prevederilor art. 85 alin. (2), ale art. 100 alin. (1) şi ale art. 106 din Constituţia României, republicată, precum şi ale art. 42 litera a) şi art 43 alin. (1) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, având în vedere propunerea prim-ministrului, preşedintele României decretează: articol unic – Se revocă din funcţia de membru al Guvernului domnul Vlad Vasile Voiculescu, ministrul Sănătăţii”, scrie în Monitorul Oficial al României.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că miercuri i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu.