Portofoliul ROCA Investments a ajuns la o evaluare de 42 mil. euro, dublu faţă de nivelul de la finalul lui 2019

Autor: Alina-Elena Vasiliu 15.04.2021

ROCA Investments, divizia de investiţii care face parte din Impetum Group, a avut un randament al investiţiilor de 62% în 2020 şi ajunge la o evaluare a portofoliului de 42 de milioane de euro. Rezultatele vin după trei ani de activitate şi reprezintă o dublare faţă de nivelul de 22,3 milioane de euro de la finalul lui 2019.

„De-a lungul celor 3 ani am rafinat continuu produsul ROCA, adaptându-l nevoilor antreprenorilor cu care am fost în permanent contact. (...) Componenta socială, cea educaţională şi cea de formare a culturii antreprenoriale fac ca acest demers să fie (...) un real ecosistem, un proiect ambiţios de drum lung, o promisiune pe care o respectăm”, spune Rudolf Vizental, CEO al ROCA Investments. 

Divizia de investiţii este prezentă în 10 judeţe ale ţării, în 5 mari sectoare de activitate: agrifood, logistică, servicii industriale, producţie materiale de construcţii, îngrijirea personală. Cele 13 companii din portofoliu (din care două inactive) au generat în 2020 o cifră de afaceri cumulată de 98 milioane de euro, un profit operaţional (EBITDA) de 5 milioane de euro şi au peste 1.000 de angajaţi.