ZF Live. Adina Creţu, Impact Hub Bucharest: Ambiţia noastră este să ajungem la 100.000 de antreprenori pe care să-i sprijinim prin resursele Startarium

Autor: Alexandra Matei 19.04.2021

♦ Partenerii existenţi au investit anul trecut cu 40% mai mult decât în anii anteriori ♦ Utilizatorii pot vedea pe Startarium.ro toate noile produse educaţionale structurate pe mai multe module: modulul „învaţă“, modulul „practică“, modulul „găseşte aliaţi“ şi modulul „finanţare“ ♦ Cea mai accesată componentă din zona de digital este cursul complet de antreprenoriat, iar dintre celelalte componente, în topul accesărilor se află reţeaua de aliaţi.

Pe tot parcursul anului trecut, spune Adina Creţu, Director Programs & Entrepreneurial Growth Division la Impact Hub Bucharest, Startarium şi-a relansat platforma edu­caţională, a atras noi parteneri şi a crescut investiţiile.

În prezent, platforma dedicată antre­prenorilor aflaţi la început de drum are 50.000 de utilizatori, iar ambiţia este de a ajunge la 100.000 de antreprenori care să fie sprijiniţi prin resur­sele Startarium.