Vrei vouchere de 3.000 de lei sau un Huawei Mate XS în valoare de peste 10.000 de lei? Eşti aşteptat pe noul magazin online Huawei

Autor: Publicitate 19.04.2021

Huawei se pregăteşte să lanseze noul magazin online Huawei Store, iar utilizatorii pot câştiga premii fără precedent, de la vouchere de 3.000 de lei şi până la un smartphone pliabil Huawei Mate XS.

Noul Huawei Online Store se va lansa chiar în luna aprilie şi a fost gândit special pentru a-i menţine în permanenţă conectaţi pe consumatori cu produsele şi ofertele Huawei.

Acesta va conţine toate categoriile de dispozitive proprii ale producătorului, de la gama de smartphone-uri, la PC-uri, tablete, wearables şi până la accesorii.

Ce trebuie să faci pentru a începe să câştigi premiile puse la bătaie de Huawei? Primul voucher de 100 de lei îl vei primi automat când te vei înscrie la newsletter-ul dedicat pe https://consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweistore-teaser/.

Poţi folosi acest voucher la achiziţia de produse din noul magazin, dar dacă îţi faci cont în platformă vei primi şi vouchere de pana de 30 de ori mai mari.

Da, ai înţeles bine. Clienţii care îşi fac cont în platformă primesc vouchere în valoare de 3.000 de lei, pe care le pot folosi în Huawei Online Store.

Cea mai mare supriză pusă la bătaie odată cu lansarea noului magazin online Huawei Store este telefonul pliabil Huawei Mate XS, smartphone-ul pliabil de care te vei indragosti.

El valorează 10.999 de lei, dar poate deveni al tău prin participarea la un simplu concurs. Dacă vrei să participi, trebuie să faci achiziţii de peste 100 de lei în noul magazin online.

Mai mult, dacă te numeri printre primii 500 de clienţi care cumpără de peste 100 de lei vei primi şi un premiu surpriză de tip Mystery Gift Box, în valoare de 199 de lei.

Credeai că premiile se termină aici? Lansarea noului Huawei Online Store este o experienţă care merită împărtăşită cu prietenii.

Prin urmare, dacă recomanzi o altă persoană pentru a-şi crea cont în magazin, fiecare dintre voi va primi câte un voucher suplimentar de 50 de lei. 

De asemenea, primeşti un voucher de 30 de lei dacă vei intra să comentezi pe paginile produselor din Huawei Online Store sau vei posta review-uri în comunitatea Huawei despre experienţele tale cu produsele companiei.

Ce mai aştepţi? Primul voucher e pregătit să ajungă la tine atunci când te înscrii la acest newsletter: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweistore-teaser/