Wolkendorf Bio Hotel & Spa din Braşov, deţinut de românul Adrian Polec, a avut anul trecut un grad mediu de ocupare de 65%. Hotelul se află în comuna Vulcan, judeţul Braşov şi are o capacitate de cazare de 45 de camere, împărţite în trei corpuri, fiecare având câte 15 camere

Autor: Miruna Diaconu 19.04.2021

Wolkendorf Bio Hotel & Spa, deţinut de grupul hotelier APX, controlat de investitorul român Adrian Polec, a fost închis anul trecut în perioada stării de urgenţă pentru renovare, însă cu toate acestea gradul mediu de ocupare a fost de 65% la nivelul anului 2020.

„A fost un an greu, dar benefic în acelaşi timp. Am făcut şi facem tot posibilul să eficientizăm costurile şi să ne adaptăm situaţiei. Am profitat de cele patru luni în care nu s-a călătorit prin renovarea integrală a hotelului şi am deschis Wolkendorf Gastronomy a la carte, restaurantul nostru, cu produse tradiţionale, inspirate din produse autentice. Nu cred că într-un an de pandemie putem discuta de o evoluţie faţă de 2019, însă pot spune că am su­pravieţuit“, spune Măriuca Cristea,  chief strategy officer al Apx Hotels Group.