SolvIT Networks, furnizor şi integrator de soluţii IT, şi-a majorat afacerile cu aproape 70% în 2020, până la 6 mil. euro, soluţiile de securitate cibernetică reprezentând peste 25% din total

Autor: Alexandra Cepăreanu 19.04.2021

Mihai Scemtovici, director general SolvIT Networks: Vom continua să ne extindem dinamic, prin abordarea unor verticale de business noi, precum şi extinderea portofoliului.

Compania românească SolvIT Networks, specializată în furnizarea şi integrarea de soluţii IT and C, a înregistrat afaceri de aproximativ 6 milioane de euro la finalul anului 2020, în creştere cu 63% faţă de anul predecent, pe fondul accelerării rapide a digitalizării din sectorul privat.

„Rezultatul pe 2020 reprezintă cea mai bună performanţă a companiei din cei 16 ani de activitate, în contextul în care, înainte de debutul pandemiei, cifra de afaceri a crescut organic la un nivel de aproximativ 500.000 euro anual. Prognozăm o creştere cu 10% pentru finalul anului în curs“, a spus pentru ZF Mihai Scemtovici, director general SolvIT Networks.

În cadrul SolvIT Networks lucrează în prezent 20 de persoane în biroul din Bucureşti şi 15 în biroul din Belgrad, unde compania românească are participaţii în SolVIT Serbia. În ceea ce priveşte planurile companiei, acestea vizează extinderea portofoliului de produse.