Hotelul Teleferic din Poiana Braşov, controlat de Ştefan Ţînţ, se aşteaptă la afaceri de 4 milioane de euro. Dragoş Frăţilă: „Am atras turişti care mergeau la ski în Austria, Italia, Franţa“

Autori: Miruna Diaconu , Laurentiu Cotu 19.04.2021

Compania Tint, controlată de antreprenorul Ştefan Ţînţ, are disponibile în prezent 150 de locuri de muncă la hotelul de patru stele pe care-l deţine în Poiana Braşov, cele mai multe joburi fiind pentru îngrijitori spaţii hoteliere.

Hotelul Teleferic de patru stele din Poiana Braşov, administrat de com­pania Tint, controlată de Ştefan Ţînţ, a avut o scădere a veniturilor de 40% anul trecut, înregistrând o cifră de afaceri de 3,8 milioane euro. Chiar dacă scăderea a fost mare, hotelul nu a avut pierderi anul trecut. Gradul me­diu de ocupare al hotelului a fost de 39% în 2020.

„Pentru anul acesta, ne dorim men­ţi­nerea cifrei de afaceri ca la ni­velul anu­lui 2020 şi sperăm ca odată cu suc­ce­sul campaniei de vaccinare, să putem cir­cula mai uşor, să se deschidă in­dus­tria HoReCa în totalitate, fără restricţii  ma­jore  pentru că această in­dustrie res­piră prin socializare. Pentru anul acesta  bugetăm o cifră de afaceri de 4 milioane euro“, spune Dragoş Frăţilă, general manager al hotelului Teleferic.