Rovere Mobili a vândut peste 3.200 de articole prin magazinul online

Autor: Bogdan Alecu 19.04.2021

Magazinul online al Rovere Mobili a fost lansat în urmă cu un an, perioadă în care compania a vândut online peste 3.200 de articole de mobilier de lux. Valoarea medie a coşului de cumpărături pe magazinul online al companiei a fost de 1.125 de euro.

Gamele de produse cu cele mai bune rezultate de vânzări au fost canapelele, urmate de către paturi, scaune, mese şi fotolii

2020 a fost de altfel un an cu creşteri semnificative înregistrate pe piaţa de cumpărături online din România, care a atins o valoare de 5,6 miliarde de euro, în majorare cu 30% comparativ cu 2019.

”Pentru perioada următoare ne propunem creşterea portofoliului şi vom continua diversificarea şi îmbunătăţirea gamei de produse, inclusiv prin introducerea de noi finisaje, accesorizări şi sisteme inovative”, a declarat Ionela Bercu, director executiv Rovere Mobili.

Rovere Mobili este unul dintre liderii pieţei româneşti de amenajări interioare, începându-şi activitatea în 2002. Compania s-a poziţionat în timp ca liderul în domeniul furnizării de mobiliar de lux produs în Italia, având în acet moment 10 magazine în Braşov, Bucureşti, Cluj – Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Piteşti, Sibiu, Târgu – Mureş şi Timişoara. Compania administrează şi două showroomuri Veneta Cucine, cel mai mare producăor italian de seturi de bucătării premium din Italia, în Bucueşti şi Timişoara.