Ionuţ Dumitrescu, unul dintre cei mai puternici investitori imobiliari, a cumpărat un teren în Piteşti pentru o nouă dezvoltare logistică

Autor: Bogdan Alecu 20.04.2021

Element Group, compania fondată de Ionuţ Dumitrescu, anunţă achiziţia unui nou teren de 2,7 hectare, la intrarea în Piteşti, în imediata vecinătate a autostrăzii A1.

„Poziţionarea terenului în imediata vecinătate a autostrăzii A1, precum şi lângă un hub comercial deja existent – Jupiter City, Metro şi Arabesque Piteşi ne-a determinat să adaugăm acest teren în portofoliul grupului, pentru o viitoare dezvoltare de proximitate logistică”, explică Ionuţ Bordei, CEO, Element Group.

Element Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali, cu investiţii active în segmentele de birouri, retail şi logistică & industrial. Ionuţ Bordei este CEO-ul grupului şi conduce activitatea de dezvoltare, supervizând procesul de achiziţii de terenuri pentru toate diviziile grupului.

Fondat de Ionuţ Dumitrescu, grupul este unul din acţionarii diviziei de office a One United, sub brandul Element Development dezvoltă parcuri de retail, precum Bistriţa Retail Park, iar sub brandul Element Industrial are în dezvoltare o serie de parcuri logistice în Bucureşti şi în oraşe secundare şi terţiare din România.