Andrei Jerca, Element Industrial: Piaţa logistică are potenţial pentru încă 2,5-3 mil. metri pătraţi de spaţii logistice. Noi ne uităm după noi achiziţii

Autori: Bogdan Alecu , Miruna Diaconu 21.04.2021

„Potenţialul pe care noi îl ve­dem în piaţa de logistică şi industrial, pe următorul ciclu economic, este de 2,5-3 mil. mp în dez­voltare. Element Industrial a început un nou proiect în Buftea, ELI Park 3 de încă 18.000 mp şi avem în diferite stadii de autorizaţie încă 44.000 mp, iar până la finalul anului vom trece pragul de 100.000 mp de depozite dezvoltate de Element Industrial“, a spus Andrei Jerca, managing direc­tor la Element Industrial, în cadrul video­con­fe­rin­ţei ZF Transport, Lo­gistics & Auto­mo­tive Summit 2020, rea­lizată în parte­ne­riat cu Ro­bert Bosch, Global Vision, Element In­dus­trial, P3 Logistic Parks, MHS Truck & Bus, International Alexan­der Holding şi Cushman & Wake­field Echinox.

Următorul pas îl reprezintă ex­tin­de­rea la nivel naţional şi achiziţia de noi terenuri. „Ne uităm foarte mult în ţară, pe lângă Bucureşti care este an­cora. Ne uităm la Bacău, unde lu­crăm la un proiect de 24.000 mp, ne uităm la Brăila, noi credem foarte mult în zona Brăila-Galaţi ca zonă de dez­voltare şi mai ales în partea de logistică, unde lucrăm la un proiect de 10.000 mp“, a spus Andrei Jerca.