Angajaţii ING se pregătesc să revină la birou. CEO ING: Estimăm că de la începutul toamnei vom putea să ne întoarcem

Autor: Iulian Tenchiu 21.04.2021

Angajaţii ING vor reveni în sucursalele băncii începând cu toamna acestui an. Aceştia vor lucra mai ales de la birou, dar există şi o proporţie importantă a acestora care va opera de acasă, potrivit Mihaelei Bîtu, CEO ING România.

„Estimăm că de la începutul toamnei vom putea să ne întoarcem la birou. Oricum ne propunem să revenim într-un model hibrid de tipul 60-40, adică 60% prezenţă la birou, iar 40% telemuncă. Urmărim cu interes evoluţia pandemiei şi în funcţie de aceasta ne ajustăm.” a declarat Mihaela Bîtu în cadrul emisiunii ZF LIVE.

În plină pandemie, ING a angajat peste 300 de oameni, care din momentul angajării au lucrat exclusiv online. Pentru 2020, banca îşi propune să angajeze un număr mai redus de oameni, având în planul de angajare ca ţintă, sub 100 de angajaţi pe care trebuie să-i recruteze.

„Pe parcursul anului trecut, în perioada pandemiei am avut 350 de noi angajaţi, care au fost adăugaţi echipelor noastre în mediul pur online. Aceştia s-au dus doar la birou să-şi ia în primire laptopul şi telefonul mobil. Anul acesta ne propunem să fim stabili, avem undeva la sub 100 de poziţii noi deschise” a mai spus CEO-ul ING