Altex continuă să se extindă în ţară şi deschide un magazin de 1.300 mp în Huşi, după o investiţie de 3 mil. euro

Autor: Cristina Bellu 21.04.2021

Altex, liderul comerţului electro-IT din România, continuă strategia de extindere la nivel naţional şi va deschide pe 22 aprilie un nou magazin proprietate la Huşi (jud. Vaslui), în urma unei investiţii de 3 milioane de euro.  

Localizată pe strada Calea Basarabiei Tronson, unitatea ocupă o suprafaţă totală de peste 1.300 de metri pătraţi şi asigură acces la peste 30.000 de produse, transmit reprezentanţii Altex.

Spaţiul a fost amenajat în linie cu procesul de transformare digitală pe care retailerul îl urmează, fiind dotat cu etichete electronice şi display-uri digitale care asigură o mai mare vizibilitate a produselor şi ofertelor la raft, maximizarea eficienţei în schimbarea preţurilor, dar şi îmbunătăţirea experienţei clienţilor în magazin.

,,Obiectivul nostru principal este să facem accesibilă tehnologia tuturor românilor şi să le asigurăm o experienţă de cumpărare plăcută, facilă, eficientă, cu acces la o gamă largă de produse, la preţul corect, dar şi cele mai bune servicii”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Altex este liderul comerţului electro-IT din România, cu afaceri de aproape 1 mld. euro în 2020 conform da­telor transmise anterior de compa­nie. Reţeaua numără peste 120 de ma­ga­zine offline deschise în ţară sub bran­durile Altex şi Media Galaxy, pre­cum şi o platformă online de vân­zări pentru fiecare brand.

La finalul lui 2019 compania avea circa 3.500 de salariaţi, conform datelor publice.