Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Oferta publică la One United, cel mai probabil la final de mai - început de iunie. BRK lucrează şi la două emisiuni de obligaţiuni pentru Ansett Logistics, respectiv Alser Forest, la care lucrează în consorţiu cu Intercapital Invest

Autor: Tibi Oprea 22.04.2021

ZF a scris în premieră în martie că Alser Forest vrea să atragă de la investitori 1,5 mil. euro la o dobândă anuală de cel mult 8%.

Răzvan Raţ, director general adjunct al BRK Financial Group, sigurul broker listat la Bursa românească, spune că oferta publică la One United Properties, dezvoltator imobiliar controlat de antreprenorii Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu şi evaluat la 450 mil. euro în noiembrie anul trecut, va avea loc cel mai probabil la finele lunii mai sau începutul lunii iunie 2021.

„Am lucrat la fazele preliminare ale acestui proiect. Informaţiile cuprinse în prospect pot fi făcute publice după data aprobării de către Autoritatea de Supra­veghere Financiară. Referitor la evaluarea companiei, din informaţiile publice, în ultimele tranzacţii private de anul trecut era undeva în jurul a 450 de milioane de euro. Vom derula oferta publică cel mai probabil la final de mai - început de iunie“, afirmă Răzvan Raţ.

Bursa de la Bucureşti ar putea pune astfel capăt în vara acestui an unei perioade de secetă de mari listări care persistă de trei ani, adică de la intrarea la tranzacţionare a Purcari din februarie 2018. Compania a început deja road show-ul cu investitorii chiar din această săptămână.