Pandemia întârzie planurile Grupului Niro: hotelul Swissôtel din zona Expoziţiei va fi deschis în 2023, în loc de 2022. Constructorul proiectului este PORR Construct Company

Autor: Bogdan Alecu 22.04.2021

Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România cu activităţi în domeniul investiţiilor imobiliare, în dezvoltarea şi administrarea activelor şi Business Hotels Investment, o companie a grupului Niro, vor finaliza lucrările la hotelul Swissôtel din zona Expoziţiei din Capitală în termen de 2 ani, în 2023.

„Grupul Niro a încheiat un contract de management cu lanţul hotelier Accor şi a început în 2019 lucrările de construcţie pentru deschiderea primului hotel sub marca Swissôtel, în Bucureşti, care vizează piaţa de turism premium de afaceri şi de agrement. Clădirea situată pe Bulevardul Expoziţiei va avea 23 de etaje, trei niveluri subterane şi înălţimea de 85 de metri, fiind cel mai înalt hotel din România. Proiectul imobiliar complex necesită o investiţie estimată la 63 milioane euro. În ciuda contextului dificil de pandemie, lucrările de construcţie ale hotelului au continuat şi a fost finalizată partea de suprastructură, urmând a fi începute lucrările care vizează faţada, instalaţiile sanitare şi spaţiul interior. Termenul estimativ pentru finalizarea proiectului şi deschiderea noului hotel este 2023“, a spus Zsolt Nagy, CEO al Niro Investment Group.