Record în ţara care pare că a câştigat lupta cu pandemia pentru prima dată în ultimele 10 luni. Nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de COVID în ultimele 24 de ore

Autor: Business Magazin 24.04.2021

Israelul nu a raportat, vineri, 23 aprilie, niciun deces din cauza Covid-19, pentru prima oară în ultimele 10 luni.

Aproape 55% din israelienii care au peste 16 ani s-au vaccinat cu ambele doze, iar numărul spitalizărilor şi al noilor cazuri scade încontinuu.
Potrivit datelor publicate vineri, numărul morţilor a rămas neschimbat faţă de ziua precedentă, de 6.346 de decese înregistrate de la începutul pandemiei. Ultima dată când nu au fost înregistrate noi decese a fost 29 iunie, când nivel de morbiditate a scăzut în urma valului iniţial de coronavirus.

Ministerul Sănătăţii a anunţat vineri că din cele 35.027 de teste efectuate joi, au fost înregistrate 129 de cazuri noi, ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 0,4%. Ţara a înregistrat 837.870 de infecţii confirmate de când a început pandemia.
Israel are cea mai bună rată de imunizare din lume, iar joi, statul evreu a depăşit peste 5 milioane de oameni care au primit ambele doze de vaccin, ceea ce reprezintă aproape 55% din populaţie.
 

Citiţi mai multe pe www.businessmagazin.ro