O nouă tranzacţie pe piaţa de birouri: Austriecii au pus ochii pe birourile din Bucureşti. Ion Rădulea a vândut The Light One către UNIQA Real Estate

Autor: Bogdan Alecu 26.04.2021

Ion Rădulea, antreprenorul care controlează River Development, dezvoltatorul celor două proiecte integrate - Sema Parc şi The Light, a semnat tranzacţia de vânzare a clădirii The Light One către investitorul UNIQA Real Estate GmbH. Clădirea de birouri The Light One are o suprafaţă închiriabilă totală (GLA) de 21.653 mp.

„Tranzacţia de astăzi reprezintă pentru noi un succes, cu atât mai mult cu cât s-a desfăşurat într-o perioadă de timp marcată de provocări. Vânzarea clădirii The Light One ne va permite dezvoltarea viitoare a celorlalte proiecte, pe care le avem în Sema Parc şi The Light“ , declară Ion Rădulea, fondator şi CEO al River Development, dezvoltatorul proiectului Sema Parc. 

Cea mai recentă tranzacţie tot cu un investitor austriac a fost parafată la finalul anului trecut, când S Immo, dezvoltatorul care mai deţine şi birourile The Mark şi mallul Sun Plaza a cumpărat clădirile de birouri Campus 6.2 şi 6.3 de la suedezii de la Skanska într-o tranzacţie de 97 mil. euro.