ZF Live. Florin Bejan, proprietarul Vinexpert: Partea de cadouri corporate este mult mai slabă decât ne aşteptam pentru Paştele 2021. Bugetele clienţilor noştri pentru Paşte s-au diminuat sau au devenit inexistente

Autor: Alexandra Matei 27.04.2021

♦ Această schimbare s-a produs în urma pandemiei, care a făcut ca cele mai multe companii să-şi gândească bugetele pentru 2021 cu mai multă prudenţă.

Cadourile corporate din această perioadă – celebrele coşuri de Paşte – au devenit, ca urmare a pandemiei, mai puţin importante pentru marile companii care obişnuiau să aloce anumiţi bani pentru oferirea acestora fie angajaţilor, fie partenerilor. Acest sector, susţine Florin Bejan (foto), proprietarul retailerului de vinuri Vinexpert, este mult mai slab anul acesta decât ceea ce se previzionase, întrucât bugetele companiilor pentru Paşte s-au diminuat sau au devenit inexistente.

Această schimbare, crede el, s-a produs în urma pandemiei, care a făcut ca cele mai multe companii să-şi gândească bugetele pentru 2021 cu mai multă prudenţă.

„Sunt companii care deşi anul trecut aveau o brumă de buget, anul acesta l-au diminuat sau nu mai au deloc. Partea de cadouri corporate este mult mai slabă decât ne aşteptam. Nu am pierdut clienţi, ci pur şi simplu bugetele lor pentru Paşte sunt diminuate sau chiar inexistente“.