NN extinde asigurarea de sănătate pentru tratamente pentru cancer, arsuri grave şi transplant, până la 500.000 lei. George Alexe, NN Asigurări de Viaţă: Asigurarea suplimentară oferă clienţilor flexibilitatea să se trateze rapid, oriunde în lume, având acces la bani repede, fără să fie nevoie să justifice folosirea lor

Autor: Roxana Rosu 28.04.2021

NN completează asigurarea de sănătate cu o com­ponentă suplimentară pentru cancer, arsuri grave şi trans­plant organe, astfel încât cli­enţii pot be­ne­ficia de până la 500.000 de lei pentru pla­ta trata­men­telor nece­sare, în funcţie de pro­blema de sănătate şi de tipul de asigurare ales.

Asigurarea supli­men­tară se adaugă asi­gu­rării de sănătate de la NN, la momentul achi­ziţio­nă­rii acesteia din urmă sau oricând pe parcursul con­tractului.

„Când apare o problemă de sănătate gra­vă, e de preferat ca oamenii să se trateze fără să se gândească la bani. Însă uneori pot apă­rea cheltuieli ridicate, mai ales atunci când aleg sau sunt nevoiţi să se trateze într-un centru medical specializat din afara Ro­mâniei şi vedem în jurul nostru că se întâm­plă de multe ori să aibă nevoie şi de ajutorul celor apropiaţi ca să strângă banii ne­cesari pentru tra­tament. Asigu­rarea supli­men­tară pen­tru cancer, arsuri grave şi trans­plant organe oferă clien­ţilor flexibilitatea să se tra­teze rapid, oriunde în lume, având acces la bani într-un timp foarte scurt, fără să fie nevoie să jus­tifice modul în care îi folosesc“, explică George Alexe, Sales Development and Health Director la NN Asigurări de Viaţă.