Dragoş Constantinescu, preşedinte al Ursus Breweries, promovat în cadrul grupului Asahi. Paul Barnett noul şef pe România

Autor: Florentina Niţu 29.04.2021

Dragoş Constantinescu, managerul român care a condus din 2019 businessul Ursus Breweries, liderul din piaţa locală a berii, cu afaceri de aproape 2 mld. lei (circa 420 mil. euro) în 2019, trei fabrici industriale şi o microberărie, a fost promovat în funcţia de managing director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia şi Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International.

„Mă bucur să am oportunitatea de a conduce divizia de business care include Cehia, Slovacia, Germania şi Austria, din grupul Asahi Europe & International. Sunt, totodată, mândru de echipa din România şi de ceea ce am reuşit să realizăm împreună”, a declarat într-un comunicat Dragoş Constantinescu.

Ursus este o companie membră a grupului Asa­hi şi el a fost responsabil, în paralel cu funcţia din România şi de businessul Asahi pentru piaţa din Ungaria. De asemenea, din 1 ianuarie 2021, Dra­­goş Constanti­nescu a fost numit preşedinte al Aso­ciaţiei Berarii României în locul lui Dan Ro­bin­son, managing director al Heineken România.