Compania de servicii de cercetare şi analiză de date Evalueserve a pornit cu 10 angajaţi centrul din Bucureşti şi mai caută 40 de oameni. În cele două centre din România, din Cluj-Napoca şi Bucureşti, Evalueserve are peste 150 de angajaţi

Autor: Ramona Cornea 30.04.2021

Compania de servicii de cercetare şi analiză de date Evalueserve a deschis un nou centru în România, în Bucureşti. Noul centru de cercetare are în prezent 10 angajaţi, iar reprezentanţii companiei spun că plănuiesc să ajungă la mai mult 50 de persoane până la finalul acestui an.

Biroul din Bucureşti se doreşte a fi un centru de excelenţă pentru Divizia de Risc şi Conformitate din cadrul Departamentului de Servicii Financiare prin care Evalueserve le oferă suport băncilor şi instituţiilor de profil. Pe lângă aceasta, va oferi soluţii de inteligenţă şi servicii de cercetare şi analiză de date companiilor din sectoarele financiare, serviciilor profesionale şi altele. „(...) Ne propunem să devenim unul dintre cele mai bune locuri de muncă din România”, spune Dorin Badea – şeful centrului Evalueserve din România.