Agenţia de turism Eturia a ajuns la opt chartere în portofoliu, cu zbor săptămânal. Croaţia este una dintre puţinele ţări care permit intrarea pe baza unui certificat de vaccinare împotriva COVID-19

Autor: Alina-Elena Vasiliu 30.04.2021

Kenya, Portugalia şi Croaţia sunt cele mai populare des­ti­naţii pentru această vară din portofoliul agenţiei de turism Eturia.

„Ne aşteptăm ca, în perioada iunie-septembrie 2021, ro­mâ­nii să-şi păstreze interesul crescut către aceste destinaţii con­sacrate deja. Eturia a lansat, începând cu luna oc­tom­brie a anului 2020, în parte­neriat cu alte agenţii de turism autoh­­to­ne sau exclusiv, mai multe char­tere că­tre destinaţii precum Seychelles, Maldive, Republica Domi­nicană, Kenya, Croaţia, Portu­galia, Egipt sau Tenerife“, spu­ne Ana Maria Gherasim, sales manager la Eturia.

Croaţia este una dintre puţinele ţări care permit intrarea pe baza unui certificat de vaccinare împo­tri­va COVID-19, da­că au trecut cel puţin 14 zile de la cea de-a doua do­ză de vac­cin sau de la doza unică, în cazul vac­cinului care se admi­nis­trează în­tr-o singură doză, potrivit site-ului MAE. Preţurile pachetelor turistice pentru charterele Eturia va­riază în funcţie de destinaţie şi pornesc de la 730 de euro de exemplu, pentru Te­nerife. Pentru Maldive, cea mai scumpă destinaţie, preţul de pornire este de 1.690 de euro de persoană.