Dezvoltatorul imobiliar român Nordis Group estimează încasări de 100 milioane euro în 2021 din vânzarea ansamblurilor de apartamente din Mamaia, Sinaia şi Braşov, pe fondul creşterii cererii pentru locuinţe pentru investiţie şi de vacanţă

Autor: Roxana Rosu 30.04.2021

Dezvoltatorul imobiliar român Nordis Group estimează încasări de 100 milioane euro în 2021 din vânzarea ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale din Mamaia, Sinaia şi Braşov, în condiţiile în care primele patru luni ale anului au adus vânzări de 21 milioane euro, jumătate din suma raportată pe întregul an 2020.

Având în vedere avansul cererii pentru locuinţe pentru investiţie şi de vacanţă , compania a decis să îşi tripleze echipa de vânzări.

„Ne bucură interesul crescut al românilor faţă de ansamblurile noastre hoteliere şi rezidenţiale. Suntem tot mai aproape de deschiderea Nordis Mamaia, proiect unde astăzi lucrează peste 500 de angajaţi Nordis şi zeci de firme subcontractoare din ţară şi străinătate, cu o forţă şi viteză extraordinare.”, a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.