Gigantul petrolier Shell şi-a făcut o echipă locală şi reintră în piaţă la 15 ani după ce a vândut staţiile de benzină grupului ungar Mol

Autor: Roxana Petrescu 05.05.2021

„Suntem acum în formula completă şi cu motoarele turate.“

Shell România, filiala locală a gigantului Shell are din nou o echipă pentru extinderea pe plan local, după ce în ultimii 15 ani firma a funcţionat printr-un agent local. Shell a fost primul gigant internaţional care a pariat pe retailul din carburanţi din România, dar în 2007 firma a decis să părăsească piaţa locală, staţiile fiind preluate de grupul petrolier maghiar MOL, de­ve­nit al treilea cel mai mare jucător din piaţa de profil.

„Echipa Shell România este acum în formula completă şi cu motoarele turate la ma­xi­mum. Acum le asigurăm clien­ţilor acces direct la portofoliul nos­tru de servicii, produse şi know-how şi putem răspunde di­rect nevoii lor de a avea un spri­jin sporit în eficientizarea afacerilor, printr-o gamă mai largă de servicii, bazate pe tehnologii şi soluţii mai avansate. Shell are un întreg ecosistem de servicii integrate, care va fi accesibil treptat pe piaţa locală“, spune Adrian Ciceu, country manager, Shell România. Potrivit informaţiilor transmise, echipa Shell România are în acest moment 57 de persoane.