Răzvan Iorgu, consultant imobiliar la CBRE: Companiile din auto şi retail generează cea mai mare cerere pe piaţa spaţiilor industriale. „2021 are toate premisele pentru a deveni un nou an record pentru piaţa spaţiilor industriale“

Autor: Cristina Bellu 06.05.2021

Volumul tranzacţiilor de spaţii industriale a marcat o creştere de 43% în primul trimestru din 2021 faţă de perioada similară a anului trecut, cu un total de 264.000 metri pătraţi închiriaţi pe piaţa din România, notează un raport al companiei de consultanţă imobiliară CBRE.

„Anul acesta a început promiţător pentru piaţa de industrial. Vedem o activitate ridicată atât în ceea ce priveşte închirierile de spaţii, companiile din industriile de auto şi retail generând cea mai mare cerere, mai precis peste 50% din volumul tranzacţionat, cât şi pe segmentul de dezvoltare de noi proiecte, în special în oraşele regionale. Astfel, 2021 are toate premisele pentru a deveni un nou an record pentru piaţa spaţiilor industriale“, spune Răzvan Iorgu, managing director, CBRE România.