Dan Popa, Veeam Software: În 2020 am crescut puternic în sectorul bancar din România. Acum vedem oportunităţi mari în zona medicală şi de educaţie. „Suntem printre primii trei jucători în fiecare segment de piaţă. Avem un portofoliu diversificat şi creştem rapid în sectoarele care utilizează datele pentru activităţile lor de bază“

Autor: Ioana Nita 06.05.2021

Veeam Software, companie specializată în furnizarea de soluţii care asigură disponibi­litatea şi recuperarea datelor, cu sediul central în Elveţia, a reuşit să atragă anul trecut o serie de noi clienţi de pe piaţa locală, preponderent din sectorul bancar şi IT, în condiţiile în care declanşarea pandemiei a pus presiune pe infrastructurile IT ale organizaţiilor din toate domeniile de activitate, acestea având nevoie mai mult ca niciodată de sisteme de gestionare a datelor, de protecţie şi de back-up.

„Anul trecut am crescut puternic în sectorul bancar, unde peste jumătate dintre băncile din România au ajuns să folosească soluţii Veeam. Vedem, de asemenea, o creştere interesantă în domeniul administraţiei publice, cu proiecte consistente. Din partea sectorului auto nu am văzut o cerere mai mare, în principal din cauza vânzărilor mai scăzute de auto­turisme din 2020, a declarat pentru ZF Dan Popa, senior territory manager pentru România, Bulgaria şi Albania în cadrul Veeam Software.